Over Schierlinnen.nl

Nergens slaap je beter dan op Schiermonnikoog. Er zit iets in onze zilte zeelucht waardoor u zich op ons mooie eiland onmiddellijk ontspant.
Uw vakantie wordt nog zorgelozer als u uw beddengoed en handdoeken bij Schierlinnen bestelt. Het scheelt niet alleen een heleboel gesleep, eenmaal weer thuis spaart u ook nog eens een wasmachine uit!
Ons linnen is niet alleen voordelig, maar ook altijd lekker fris en hygienisch verpakt. Wij verpakken uw bestelling in postkratten die we bij uw vakantieadres afleveren.
We zijn bovendien een echt eilander bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Dus is er iets mis of bent u toch iets vergeten te bestellen? Met een telefoontje lossen we uw probleem op.

Hoe werkt linnen huren?

Bestellen is bij ons altijd eenvoudig. Aan alleen een naam van uw verblijf hebben we al genoeg! U kunt dat tot Een dag van te voren doen via onze webshop. Heeft u hulp nodig bij het bestellen of vindt u het fijner om een van onze medewerkers persoonlijk te spreken? Dat kan! Op +31 6 23 84 38 84 zijn wij altijd te bereiken.
Zit u al op de boot, of bent u al op het eiland en heeft u per ongeluk geen bedlinnen bij u? Geen enkel probleem, we zijn altijd goed bereikbaar en we kunnen ook last-minute bestellingen bezorgen.

Welke pakketten zijn er?

U kunt bij ons diverse pakketten bestellen. Zo is ons budgetpakket heel populair: een no-nonsense-pakket met handdoeken en beddengoed voor een mooi prijsje. Ook voor een iets luxere vakantie hebben we enkele pakketten samengesteld.
Uiteraard kunt u ook al het linnen op onze site los bestellen en mist u nog iets? Bel dan gerust, wij stellen regelmatig bijzondere servicepakketten voor gasten samen.

Voor wie is Schierlinnen?

Of u Schiermonnikoog nu een kort bezoek brengt of een lange vakantie heeft gepland, of u alleen komt of met een heel groot gezelschap: Schierlinnen is er voor alle gasten van Schiermonnikoog. En voor grote groepen boven de 20 personen bieden we maatwerk.

Bezorging

Wij bezorgen alle bestellingen voordelig op uw vakantieadres. Bestelt u boven de EUR 25,- aan linnen? Dan bezorgen we zelfs gratis. Schierlinnen gelooft in maatschappelijk verantwoord ondernemen en doet zijn best om zijn ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Daarom rijden we in elektrische autos die we opladen met duurzaam opgewekte stroom. Elektrische autos rijden bovendien geruisloos en stoten geen gassen uit en dat past veel beter bij Schiermonnikoog!

Schierzeep

Nog zo iets heerlijks van Schierlinnen: schierzeep met watermunt, zeezout en veldsalie, een heerlijk zoetmuntige geursensatie die je alleen kunt vinden op het eiland en hier in onze webshop! Deze zeep hebben is door biologische zeepziederij Werfzeep speciaal ontwikkeld voor Schierlinnen, met kruiden van het eiland. De watermunt hebben we in samenwerking met Natuurmonumenten Schiermonnikoog achter de maaiwagen aan mogen rapen in de duinvallei. De veldsalie komt van de Schierse kwekerij De Wilde Akelei. Deze zachtschuimende zeep is een echte aanrader voor muntliefhebbers en natuurlijk voor liefhebbers die de geur van het eiland mee naar huis willen nemen!

Huisje huren op Schiermonnikoog?

Vind uw vakantiehuisje op schiermonnikoog.com. Schiermonnikoog.com is de verhuurbemiddelaar van Schiermonnikoog. Van huisjes en appartementen tot mooie villas Schiermonnikoog.com heeft een breed aanbod en maakt gebruik van het kwalitatieve linnen van Schierlinnen.